Tuesday, November 18, 2008

Kuća iz snova -Hor Rejčel

Magična priča o životu, ljubavi i porodici. Topla i beskrajno romantična priča u kojoj će se mnogi prepoznati. Put do ispunjenja snova ima brojne raskrsnice. Koji je pravi? Ne uspevajući da održe ritam velikog grada radeći po ceo dan sa dvoje male dece, Kejt Hatčinson i njen muž Simon, sele se u Safolk. Ostavljajući svoju karijeru, svoje prijatelje, svoju nezavisnost, Kejt pokušava da započne novi život pod krovom svoje svekrve tragajući za idealnom kućom. Posle nekoliko meseci, dok joj muž sve više vremena provodi na poslu u Londonu, Kejt počinje da se preispituje o ispravnosti svoje odluke. Jedne večeri, naleteće na kuću koja izgleda baš kao da je izašla iz njene mašte. Tu upoznaje i vlasnicu, Agnes, ženu u poznim godinama. Životna priča stare Agnes je za Kejt eho njenog sopstvenog života. I dok se prošlost i sadašnjost mešaju, ona shvata da još nije kasno da skupi snage i ispuni svoje snove. Pun iznenađenja i neočekivanih obrta, roman otkriva i priču o Londonu kakav je bio nekad, promenama koje nosi novo doba i kući iz snova koja je sudbinski spojila dve žene.

Moj komentar:
Knjiga o životu. O ljudskim sudbinama. Prelepo napisana isprepletanost tuge i sreće. Knjigu sam pročitala u dahu i danima o njoj razmišljala. Jednostavno rečeno, svaka žena je treba imati u svojoj biblioteci.
Beskrajno romantična Kuća iz snova je roman u kome ćeta uživati. Put do ispunjenja naših snova uglavnom nije lak. Videćete da ni u ovom slučaju nije lako doći do cilja.
Glavni lik Kejt će vas oduševiti, koliko nosi toplote, nežnosti ,ali i snage u sebi.

No comments: